Gecertificeerde en Ervaren Trainers

Workshops

Een workshop is een vorm van educatie waarbij theorie- en praktijkonderwijs gelijktijdig plaatsvinden. Terwijl een docent of iemand in een docerende rol een onderwerp uitlegt, laat dit gelijk zien hoe dat in de praktijk uitgevoerd moet worden. Workshops laten je een verkenningsreis maken door de te behandelen stof of het onderwerp. Ze hebben niet in eerste instantie als doel zaken diep in te trainen. Een workshop duurt vaak 1 dag (deel) dus 3-8 uur.

Neem contact met ons op Direct contact
Gecertificeerde Trainers
Werken voor grote organisaties
Duidelijke communicatie
Veel ervaring

Onze trainers zijn breed georiënteerd en hebben allen vanuit verschillende invalshoeken kennis en ervaring opgedaan met agressievraagstukken. In onze workshops reiken wij handvatten aan om op professionele wijze met agressie om te gaan.

Ervaringen met agressie zijn voor mensen vaak traumatisch, binnen organisaties heeft dit vaak tot gevolg dat medewerkers na dergelijke ervaringen langere tijd niet of minder goed functioneren.

Veiligheidstraining & Coaching

Wij werken voor een groot aantal organisaties door heel Nederland.

Ons aanbod

  • Workshop Fysieke Weerbaarheid
  • Workshop Spanningscontrole
  • Workshop “Veilig” tijdens een overval.
  • Workshop Geweldgebruik door Docenten
  • E-learning: Theorie agressiehantering middels (zelf ontwikkelt) E-learning programma.
  • Agressieopleiding, specialisatie trainers en coaches.
  • Rots en Water trainingen ( gespecialiseerd R & W trainer)
Neem contact met ons op

Wat zeggen andere over onze trainingen en workshops

Beoordelingen 4.9 of 5

Wij krijgen 5 sterren van onze deelnemers

Oscar en zijn team hebben mij een hele goede training gegeven in weerbaarheid bij agressie door omstanders. Ik voel mij nu een stuk meer zelfverzekerd en kruip zonder angst in mijn uniform.

Jeanette
Ambulance medewerker

Ik heb de training omgaan met agressie bij Oscar gevolgd. De training heeft mij geboeid van de eerste tot de laatste minuut. Ik voelde mij erg veilig in de training en de oefengesprekken waren zeer realistisch.

Anisha
Medewerker ouderenzorg

De workshop “spanningscontrole “ is een aanrader. Het is een zeer confronterende workshop. Het heeft mij heel veel geleerd over mijn spanning en eigen (non) verbale reacties bij agressie en geweld. Het is een geweldige workshop voor een ieder die in de zorg werkt.

Guus
Psychiatrisch verpleegkundige