Gecertificeerde en Ervaren Trainers

Workshop
Veiligheid in de zorg

Verbale agressie door patiënten en cliënten en familie komt het meeste voor, twee derde van de zorgmedewerkers heeft dit het afgelopen jaar meegemaakt. Maar ook fysieke agressie (jegens 38 procent van de zorgmedewerkers), seksuele intimidatie (22 procent) en bedreiging of intimidatie (20 procent) komen voor.

De cijfers zijn schokkend. 

Onze trainingsprogramma’s op maat zijn uitermate geschikt voor medewerkers in de Zorg. Of u nu werkzaam bent in de ouderenzorg of de psychiatrie,  in algemene ziekenhuizen op een IC of SEH we reiken u graag handvatten aan hoe om te gaan met verschillende vormen van agressie.

Een delier of dementie zijn immers geen vrijbrieven voor agressie.

Neem contact met ons op Direct contact
Gecertificeerde Trainers
Werken voor grote organisaties
Duidelijke communicatie
Veel ervaring

Veiligheidstraining & Coaching

Wij werken voor een groot aantal organisaties door heel Nederland.

Wat zeggen andere over onze trainingen en workshops

Beoordelingen 4.9 of 5

Wij krijgen 5 sterren van onze deelnemers

Oscar en zijn team hebben mij een hele goede training gegeven in weerbaarheid bij agressie door omstanders. Ik voel mij nu een stuk meer zelfverzekerd en kruip zonder angst in mijn uniform.

Jeanette
Ambulance medewerker

Ik heb de training omgaan met agressie bij Oscar gevolgd. De training heeft mij geboeid van de eerste tot de laatste minuut. Ik voelde mij erg veilig in de training en de oefengesprekken waren zeer realistisch.

Anisha
Medewerker ouderenzorg

De workshop “spanningscontrole “ is een aanrader. Het is een zeer confronterende workshop. Het heeft mij heel veel geleerd over mijn spanning en eigen (non) verbale reacties bij agressie en geweld. Het is een geweldige workshop voor een ieder die in de zorg werkt.

Guus
Psychiatrisch verpleegkundige