Gecertificeerde en Ervaren Trainers

Workshop
Trainingsacteurs

Regelmatig kijken deelnemers in trainingen enigszins angstig uit naar het oefenen in oefengesprekken of rollenspellen met behulp van een acteur. Onbekendheid in het oefenen met acteur en/of nare ervaringen opgedaan in eerdere trainingen liggen hieraan ten grondslag.

Een goede trainingsacteur is dienend aan het proces van een deelnemer in trainingen.

Neem contact met ons op Direct contact
Gecertificeerde Trainers
Werken voor grote organisaties
Duidelijke communicatie
Veel ervaring

Het is heel jammer! Juist het oefenen met trainingsacteurs als levend oefenmateriaal levert een ongekende positieve bijdrage aan het trainingsproces en het leerproces van de deelnemer.

Onze acteurs houden altijd rekening met de grenzen van individuele deelnemers. Zij proberen samen met een trainer een veilige sfeer te creëren. Zij oefenen veelal met gedrag dat beïnvloedbaar is. Geven deelnemers de ruimte met dit gedrag te oefenen en gunnen hen een succes ervaring.
Voorzien de deelnemers van heldere en eerlijke feedback.

Veiligheidstraining & Coaching

Wij werken voor een groot aantal organisaties door heel Nederland.

Onze acteurs hebben zich gespecialiseerd in trainingen:

  • Omgaan met lastig gedrag.
  • Omgaan met agressie.
  • Veiligheidstrainingen.
  • Gijzelingstrainingen.
  • Simulaties met zware agressie.
  • Fysieke agressie.
  • Spanningscontrole.
  • Communicatietrainingen.

Tevens kunnen wij als “Mysterie guest” uw medewerkers testen in uw organisatie of de organisatie waar zij werkzaam zijn. Doelstelling hierbij is vaak het bereiken van een lerend vervolgtraject.

Neem contact met ons op

Wat zeggen andere over onze trainingen en workshops

Beoordelingen 4.9 of 5

Wij krijgen 5 sterren van onze deelnemers

Oscar en zijn team hebben mij een hele goede training gegeven in weerbaarheid bij agressie door omstanders. Ik voel mij nu een stuk meer zelfverzekerd en kruip zonder angst in mijn uniform.

Jeanette
Ambulance medewerker

Ik heb de training omgaan met agressie bij Oscar gevolgd. De training heeft mij geboeid van de eerste tot de laatste minuut. Ik voelde mij erg veilig in de training en de oefengesprekken waren zeer realistisch.

Anisha
Medewerker ouderenzorg

De workshop “spanningscontrole “ is een aanrader. Het is een zeer confronterende workshop. Het heeft mij heel veel geleerd over mijn spanning en eigen (non) verbale reacties bij agressie en geweld. Het is een geweldige workshop voor een ieder die in de zorg werkt.

Guus
Psychiatrisch verpleegkundige