Gecertificeerde en Ervaren Trainers

Workshop
Fysieke weerbaarheid in de zorg

Regelmatig worden medewerkers in de zorg geconfronteerd met fysieke agressie, zoals slaan, schoppen, spugen, knijpen, bijten, vastpakken aan kleding, armen, haren etc.

Wij willen onder bepaalde voorwaarden ( doorlopende trajecten)  uw medewerkers trainen op zogenaamde “ bevrijdingstechnieken” Deze technieken die voldoen aan wettelijke kaders worden aangeleerd zodat medewerkers, ook onder stress, zich kunnen verdedigen.

Neem contact met ons op Direct contact
Gecertificeerde Trainers
Werken voor grote organisaties
Duidelijke communicatie
Veel ervaring

Veiligheidstraining & Coaching

Wij werken voor een groot aantal organisaties door heel Nederland.

Wat zeggen andere over onze trainingen en workshops

Beoordelingen 4.9 of 5

Wij krijgen 5 sterren van onze deelnemers

Oscar en zijn team hebben mij een hele goede training gegeven in weerbaarheid bij agressie door omstanders. Ik voel mij nu een stuk meer zelfverzekerd en kruip zonder angst in mijn uniform.

Jeanette
Ambulance medewerker

Ik heb de training omgaan met agressie bij Oscar gevolgd. De training heeft mij geboeid van de eerste tot de laatste minuut. Ik voelde mij erg veilig in de training en de oefengesprekken waren zeer realistisch.

Anisha
Medewerker ouderenzorg

De workshop “spanningscontrole “ is een aanrader. Het is een zeer confronterende workshop. Het heeft mij heel veel geleerd over mijn spanning en eigen (non) verbale reacties bij agressie en geweld. Het is een geweldige workshop voor een ieder die in de zorg werkt.

Guus
Psychiatrisch verpleegkundige