Gecertificeerde en Ervaren Trainers

Workshop
agressie en grensoverschrijdend gedrag

Unieke samenwerking tussen specialisten EHBO BHV Midden Nederland en Veiligheidstraining en Coaching Midden Nederland slaan de handen ineen, onderstaande workshop is een eerste resultaat van deze samenwerking.

Steeds vaker worden mensen geconfronteerd met verschillende vormen van verbale en zelfs fysieke agressie. Dagelijks leest men in de Media dat bijvoorbeeld hulpverleners maar ook verkeersregelaars, beveiligers, winkelpersoneel etc. tijdens hun werkzaamheden verbaal agressief worden benaderd of zelfs fysiek worden belaagd. In deze workshop worden handvatten aangereikt om op professionele wijze met verbale agressie om te gaan.

Neem contact met ons op Direct contact
Gecertificeerde Trainers
Werken voor grote organisaties
Duidelijke communicatie
Veel ervaring

Ervaringen met agressie zijn voor mensen vaak traumatisch

Binnen organisaties heeft dit vaak tot gevolg dat medewerkers na dergelijke ervaringen langere tijd niet of minder goed functioneren.

Deze workshop is geschikt voor diverse doelgroepen, onder andere:

  • Event Security Officers
  • Verkeersregelaars
  • Evenementen zorgverleners
  • winkelpersoneel
  • beveiligers
  • medisch personeel
  • etc.

De workshop wordt gegeven door Oscar van der Veen, voormalig Politiespecialist (lid arrestatieteam) en sinds 1988 in het bedrijfsleven actief als agressie-trainer, -acteur en coach. Daarnaast is hij gespecialiseerd in fysieke weerbaarheid en bezit hoge graduaties in verschillende takken van zelfverdedigingskunsten ( o.a. 8e dan All Style Karate/Freefight).

Schrijf u snel in via het onderstaande formulier of via mail info@oscarvanderveen.nl, want deze gewilde workshop biedt slecht plaats aan 6 deelnemers (ook i.v.m. de geldende COVID bepalingen).

Veiligheidstraining & Coaching

Wij werken voor een groot aantal organisaties door heel Nederland.

Wilt u deze workshop incompany aanbieden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Wat zeggen andere over onze trainingen en workshops

Beoordelingen 4.9 of 5

Wij krijgen 5 sterren van onze deelnemers

Oscar en zijn team hebben mij een hele goede training gegeven in weerbaarheid bij agressie door omstanders. Ik voel mij nu een stuk meer zelfverzekerd en kruip zonder angst in mijn uniform.

Jeanette
Ambulance medewerker

Ik heb de training omgaan met agressie bij Oscar gevolgd. De training heeft mij geboeid van de eerste tot de laatste minuut. Ik voelde mij erg veilig in de training en de oefengesprekken waren zeer realistisch.

Anisha
Medewerker ouderenzorg

De workshop “spanningscontrole “ is een aanrader. Het is een zeer confronterende workshop. Het heeft mij heel veel geleerd over mijn spanning en eigen (non) verbale reacties bij agressie en geweld. Het is een geweldige workshop voor een ieder die in de zorg werkt.

Guus
Psychiatrisch verpleegkundige